Over IKmedia

Hoe je ervoor zorgt dat je scriptie direct wordt goedgekeurd

Review IKmedia
Ben je weken druk geweest met het bepalen van je onderwerp, het afbakenen van je onderzoek, het opstellen van je onderzoeksvragen, de formulering van je conclusies en aanbevelingen en dan blijkt dat er te veel taalfouten in je scriptie staan en je scriptie komt niet door de eerste ronde. Afknapper. En dat terwijl je had gehoopt dat je zo snel mogelijk zou kunnen afstuderen. IKmedia begeleidt je met tips om je scriptie naar een hoger (taal)niveau te tillen en zet de puntjes op de i zodat je scriptie niet wordt afgekeurd.*
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

Waarom je niet hoeft te stressen als je een tekst moet publiceren

Herken je dit: je moet een tekst schrijven voor bijvoorbeeld een column, een blog, een speech, een presentatie of je website. Dat kost tijd. En aangezien jij je ergste criticus bent en hier eigenlijk geen tijd voor hebt, lijkt zo’n tekst nooit af te komen. Uiteindelijk besteed je er zo veel tijd aan dat je bovendien ook nog eens woordblind wordt. Kortom: binnen no time is je prullenbak gevuld met proppen papier en staat er voor je gevoel nog geen letter op papier. Of op je scherm. En de deadline komt steeds dichterbij.
IKmedia is thuis in diverse onderwerpen. En als we iets niet weten dan zorgen we er wel voor dat we er iets over te weten komen.
Weten wat IKmedia voor jou kan betekenen?

Over IKmedia

Liefde – Ik kon als kind geen genoeg krijgen van lezen en schrijven. De bibliotheek in mijn geboortedorp was drie dagen per week open en drie keer per week liep ik 500 meter van mijn huis naar de bieb met een stapel boeken en op school vroeg ik mijn juf continu om extra ‘schrijfhuiswerk’. Met een vriendin – die nog geen kilometer bij mij vandaan woonde – ontwikkelde ik een aantal tics: ik herinner me nog dat we elkaar een tijd lang brieven in spiegelbeeld schreven, dat we onze agenda’s volkalkten met wat tegenwoordig ‘handlettering’ heet en later hadden we allebei diverse ‘pen palls’ in het buitenland. Ik ben er nog steeds niet achter waar die liefde voor taal en tekst vandaan komt. Ik weet alleen dat die liefde nooit meer over gaat.
Ervaring – Na mijn studie aan het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken werkte ik eerst enkele jaren als corrector bij een gerenommeerd reclameadviesbureau in Amsterdam en daarna als eindredacteur bij een grote uitgeverij van vakbladen. Mooie jaren bij mooie bedrijven, waar ik met veel plezier heb gewerkt en veel heb geleerd.
Uitdaging – Dankzij IKmedia heb ik mij heel snel ontwikkeld en kan ik meer betekenen voor anderen. Ik zie om me heen heel veel mooie bedrijven met geweldige missies. Het enige probleem is vaak dat deze ondernemers niet weten hoe ze hun verhaal duidelijk naar buiten kunnen brengen. Soms is er niet zo heel veel voor nodig om dat fantastische verhaal achter zo’n bedrijf te vertellen. Ik vind het geweldig dat anderen mij hun vertrouwen geven om dat verhaal helder en overtuigend scherp te krijgen, zodat zij effectiever kunnen communiceren met de rest van de wereld. Ben jij de volgende die voor IKmedia kiest?

Bekijk de bedrijfspresentatie van IKmedia.

IMG_7045_bewerkt_voor_website

IKmedia is in 2010 opgericht door Irene Kohlen, de ‘IK’ in IKmedia.

*Recensie van juni 2016